Bedno piskaralo

10 Jul, 2009

Roditeljski info centar i na Adi ciganliji

Udruzenje RODITELJ — Autor linga @ 10:39

 

Roditelji i budući roditelji koji ove subote posete Adu ciganliju, na lokaciji preko puta restorana Jezero mogu da se od 16 do 20 sati obrate za savet volonterima i volonterkama Udruženja RODITELJ.

O projektu Udruženja „Roditeljski info centar“ sam već pisala, u više navrata ovde i ovde ali nije na odmet da ponovimo(ponavljanje je majka mudrosti :)))

Projekat u saradnji sa  Aksa bebi planetom    Udruženje RODITELj sprovodimo tokom leta na lokacijama gde šetaju roditelji s decom i budući roditelji. Njegov cilj je da kroz neformalne grupe za podršku i savetovanje pomognemo roditeljima male dece i onima koji tek čekaju prinovu da se snađu u zahtevnom svetu roditeljstva. Sve trudnice koje posete štand, od našeg spozora Akse na poklon će dobiti DVD sa smernicama za prvom opremanje bebe.

Ove subote, naše Savetovalište radiće zajedno s „Mama parkom“, a savete o ishrani sugrađani mogu da dobiju od Milke Raičević, nutricioniste. Naši volonteri i volonterke biće tu da pomognu u traženju odgovora, a ako ne možemo da pomognemo iz sopstvenog iskustva, pitanja će upućivati na prave adrese.

Tokom jula, na Adi ciganliji održaćemo još jedno Savetovalište „Roditeljski info centar“, 25. jula od 16 do 20 časova.

Vaše Udruzenje RODITELJ


Komentari


Dodaj komentar

Powered by blog.co.yu