Bedno piskaralo

Ovo nije " prigodna" zahvalnica...

Udruzenje RODITELJ — Autor linga @ 16:21

 

ovo je pismo izvinjenja, "dragi dnevniče" mojih volonterskih aktivnosti, koje su onomad pred Četvrto obeležavanje Svetske nedelje dojenja u Srbiji zamalo rezultirale multiplim nervnim slomovima organizatora.

Grupi ljudi, koja je, mogu to posle četiri godine da tvrdim vrlo slična meni – previše radoznala, brbljiva, bučna i drčna, u ponečem vešta, a pre svega s gadnim viškom entuzijazma, solidnim naramkom naivnosti i želje.

Smatram ih istinskim prijateljima, saborcima, pripadnicima vrste koja se malo teže može sresti na ovim prostorima - mladi, pametni, uspešni ljudi koji svoje slobodno vreme(mnoogo slobodnog vremena, nekada je to ravno kuluku, prim. aut.) troše na nešto što je vrlo teško opisati u jednoj rečenici.

 (Dalje)

Svetska nedelja dojenja

Udruzenje RODITELJ — Autor linga @ 15:14

 

 Ili - Dojenje u kriznim situacijama, Da li ste spremni?

Dragi prijatelji, kolege, virtuelni drugari, drage mame, tate, svi Vi koji podržavate dojenje(čak i Vi koji ste protiv,  takvima najviše volim da diskutujem :), slučajni prolaznici koji nabasate na ovaj blog, Bedno piskaralo Vas poziva  (Dalje)

Roditeljski info centar i na Adi ciganliji

Udruzenje RODITELJ — Autor linga @ 10:39

 

Roditelji i budući roditelji koji ove subote posete Adu ciganliju, na lokaciji preko puta restorana Jezero mogu da se od 16 do 20 sati obrate za savet volonterima i volonterkama Udruženja RODITELJ. (Dalje)

Roditelji savetuju roditelje - Roditeljski info centar na Savskom keju

Udruzenje RODITELJ — Autor linga @ 09:31

 

 

Opet, ovog vikenda, za buduće mame i tate, za "taze" mame i tate, volonteri Udruženja Roditelj u saradnji sa sponzorom Aksa Bebi planetom održava vršnjačka savetovališta u subotu, 4. jula 2009. u Aksa robnoj kući na Banovom Brdu, i u nedelju 5. jula na novobeogradskom Savskom keju.

"Koju benkicu da kupim? Šta je to benkica? Zašto beba stalno traži da siki? Gde da podnesem zahtev za taj roditeljski dodatak ? Zašto mi ne uplaćuju naknadu za porodiljsko bolovanje ?"Volonteri Udruženja Roditelj objasniće vam iz svog, roditeljskog iskustva, daće vam odgovore na pitanja, a ono što ne znaju, pitaće one koji mogu da vam odgovore.

Više o Roditeljskom info centru pogledajte ovde :)


Roditelj info centar 13.6. od 16 h na Kalemegdanu

Udruzenje RODITELJ — Autor linga @ 16:02

Dodjite, da nas upoznate i ponesto pitate! :)

Udruženje RODITELJ u saradnji sa Aksa bebi planetom u okviru projekta vršnjačkog savetovališta „Roditeljski info centar“ ponovo se druži sa roditeljima, budućim roditeljima i svima koji se interesuju za probleme roditeljstva u Srbiji u subotu, 13. juna kod kružne fontane NA KALEMEGDANU od 16 do 20 časova. (Dalje)

Javni servis - javno blamiranje!

Udruzenje RODITELJ — Autor linga @ 14:05

 

 Mlatim se ja, evo već tri godine sa jednom NGO  - osnivač, član, sad i neki vajni predsednik. Trudišs se da uradiš nešto za svoju i drugu decu, da ne žive u ovakvoj, fu.... držzavi, da ih ne gaze neki činovničići i ućutkuju gori od njih.

I trudimo se, izmedju ostalog da promovisemo dojenje, koje se u Srbiji drzi na jadnoj cifri od 15 odsto. I onda se neki glupson sa JAVNOG SERVISA seti da bi bilo dobro pustiti ovo kao senzaciju

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/14/Nauka/50734/Dojenje+štetno+posle+četiri+meseca?.html

Ej, živote, lutalico, za šta plaćam pretplatu....

a na TO mi kažemo OVO: (Dalje)

Powered by blog.co.yu